U Loopt vast?

In het sociaal domein?

Ervaart u een probleem dat voor meerdere inwoners lijkt te gelden én in het sociaal domein speelt? Of wilt u uw mening delen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Heeft u zelf problemen? Of wilt u advies? Neem dan contact op met mensen die u daarbij kunnen helpen. De website Sociale Kaart Nieuwegein wijst u de weg naar alle organisaties die u kunnen ondersteunen bij problemen in het dagelijks leven, zoals uitkeringen, schulden, werk, begeleiding en hulp bij zorg, opvoeding, woonaanpassingen, vervoer, etc.

Vindt u het moeilijk om zelf deze zaken te regelen of komt u er met deze instanties niet uit, dan kunt u gratis gebruik maken van een onafhankelijke cliëntondersteuner. De gemeente Nieuwegein heeft daarvoor een contract afgesloten met Adviespunt Zorgbelang. Voor vragen die te maken hebben met ouderenzorg, jeugdzorg en voorzieningen bij mentale problemen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen met:088-929 40 00 . Op de webpagina's van het adviespunt kunt u ook allerlei praktijkvoorbeelden vinden, die u misschien verder kunnen helpen. Ga daarvoor naar: www.adviespuntzorgbelang.nl.

De Adviesraad Sociaal Domein kan het beste invloed uitoefenen op het beleid van de gemeente Nieuwegein, wanneer zij hoort van de inwoners wat er in de gemeente leeft, wat goed gaat en minder goed gaat. Zij heeft daarvoor de inwoners nodig. Wilt u uw ervaringen delen, lees dan verder op deze website hoe u met ons in contact kunt komen.

BETROKKEN EN DESKUNDIG

Wij betrekken u graag bij ons werkzaamheden en nodigen u dan ook uit om met ons mee te denken.

Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein
Postbus 1
3430 AA  NIEUWEGEIN

Adviesraad Nieuwegein

FERRUM Online

Adviesraad Sociaal Domein

Postbus 1 3430 AA

Nieuwegein