Wie Wij Zijn

Wij stellen ons graag even voor.

Aart Jongejan

Werkgroep Zorg en Welzijn
Taakgroepen: Ervaringsdeskundigheid, Wonen en Zorg

Lid Dagelijks Bestuur

aart.jpgSinds 1985 woon ik in Fokkesteeg. Mijn jeugdjaren bracht ik door in een gezin met multi-problematiek zoals je dat tegenwoordig noemt. Ten gevolge van (geestelijke-) gezondheid, laag inkomen en afstand tot de arbeidsmarkt en daardoor de maatschappij.

Vandaar mijn keuze om te gaan werken en scholen op het gebied van de psychiatrie, lid te worden van de vakbeweging en me sterk te maken voor het slechten van de klassentegenstellingen in Nederland. Ik profileer me daarom graag als 'ik ben geen lotgenoot, maar bondgenoot'. Ervaren jaren wil ik doorgeven.

Als burger ben ik onder ander graag bezig in schoolbesturen, buurtactiviteiten en gewoon binnen mijn leefomgeving. Mijn hobby's zijn steden, museumbezoek en jazzmuziek. Ik heb 30 jaar als professional in de ggz, welzijn, en ouderenzorg gewerkt. Vanaf 2000 overgestapt naar belangenbehartiging, beleid beïnvloeding en cliëntondersteuning vanuit cliëntenperspectief. Landelijk en regionaal. De laatste 8 jaar als straatadvocaat in regio Gouda.

BETROKKEN EN DESKUNDIG

Wij betrekken u graag bij ons werkzaamheden en nodigen u dan ook uit om met ons mee te denken.

Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein
Postbus 1
3430 AA  NIEUWEGEIN

Adviesraad Nieuwegein

FERRUM Online

Adviesraad Sociaal Domein

Postbus 1 3430 AA

Nieuwegein