CONTACT

De leden van de Adviesraad komen graag in contact met de inwoners uit Nieuwegein. Zij bezoeken daarvoor gericht bijeenkomsten die het sociale domein betreffen en ontvangen ook graag informatie van u. Heeft u zelf ervaringen of suggesties over het gemeentelijk beleid en de uitvoering daarvan dan horen wij die graag. Wij gebruiken uw informatie uitsluitend anoniem en vertrouwelijk bij het opstellen van onze gevraagde en ongevraagde adviezen aan de gemeente.

U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier. 

Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein
Postbus 1
3430 AA  NIEUWEGEIN

Kom eens langs, de vergaderingen van de Adviesraad zijn openbaar. U bent dus welkom.


 

Noot: de velden met * zijn verplicht.

De Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein gebruikt uw gegevens alleen om te antwoorden. Uw gegevens worden niet opgeslagen of gedeeld met derden.

 

Wat kunt u van de Adviesraad verwachten?

Wanneer de Adviesraad?

Ervaart u een probleem dat voor meerdere inwoners lijkt te gelden én in het sociaal domein speelt? Dan kunt u dit aangeven bij een sociaal wijkteam of de organisatie met wie u contact heeft. Zij spelen deze informatie dan door naar de Adviesraad.

Wat kunt u verwachten?

Als inwoner van de gemeente Nieuwegein kunt u rekenen op een betrokken, deskundig en onafhankelijke Adviesraad. Wij adviseren het College van Nieuwegein. De Adviesraad ontwikkelt en onderhoudt professioneel contact met diverse wijkteams, cliëntorganisaties, zorgaanbieders en de eigen achterban. De leden van de Adviesraad houden hun oren en ogen open om dit te blijven waarborgen.

Adviesraad Sociaal Domein Nieuwegein
Postbus 1
3430 AA  NIEUWEGEIN

2018 ASD-Nieuwegein.nl